Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob – Bc. Tereza Kubečková
Bc. Tereza Kubečková
Diplomová práce
Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob
Healthy food supported by ICT as a tool for the prevention of diseases
Anotace:
KUBEČKOVÁ, Tereza. Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2017. 72 stran Práce se zaměřuje na současné téma stravování podle zásad zdravé výživy a možnosti jeho podpory technologií. Cílem práce je zhodnocení současných možností podpory procesu zdravého stravování ICT. Teoretická část se zabývá zdravou výživou a jejím významem pro …víceAbstract:
KUBEČKOVÁ, Tereza. Healthy food supported by ICT as a tool for the prevention of diseases. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2017. 72 pages The work focuses on the current theme of eating according to principles of healthy nutrition and possibilities of its support by technology. The aim of the thesis is to evaluate the current possibilities of support of healthy eating by ICT. The theoretical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13454/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUBEČKOVÁ, Tereza. \textit{Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/1wgpse/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketingové komunikace
Práce na příbuzné téma
-
Komparační studie evaluačního procesu základní školy s programem Škola podporující zdraví
Jarmila Brázdilová -
Trestné činy proti životu a zdraví
Monika Kučerová Šiknerová -
Řešení problematiky učebních textů pro výuku předmětu technologie masa
Josef Houser -
Komentovaný překlad odborného textu z technologické oblasti: Sociální a mezinárodní dopady využití technologie umělé inteligence
Alexandr OROS -
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Dash dieta
Daniela Hrdá -
Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet
Klára VAŇKOVÁ -
Porovnání použití různých startérových diet ve výživě telat v období mléčné výživy
Anna Zuzanová