Klamavé značení potravin - maso, mléko, koření – Bc. Kateřina VAŇKOVÁ
Bc. Kateřina VAŇKOVÁ
Diplomová práce
Klamavé značení potravin - maso, mléko, koření
Deceptive markings of foodstuff - meat, milk, spices
Anotace:
V České republice je výroba potravin jedním z nejdůležitějších odvětví zpracovatelského průmyslu. Snahou výrobců, distributorů a kontrolních orgánů je v maximální možné míře omezit produkci zdravotně závadných výrobků. Proto existuje v rámci České republiky a také v rámci celé Evropské unie řada kontrolních mechanismů, jejichž hlavním cílem je odhalit a stáhnout z oběhu právě tyto zdravotně závadné …víceAbstract:
In the Czech Republic the food production is one of the most important branches of processing industry. The effort of producers, distributors and inspecting authorities is to limit the production of insanitary products as much as possible. That?s why there are a lot of inspecting mechanisms within the Czech Republic and also within the whole European Union. Their major aim is to reveal these insanitary …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2012
Zveřejnit od: 27. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VAŇKOVÁ, Kateřina. Klamavé značení potravin - maso, mléko, koření. Č. Bud., 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
-
Význam ochranných pásem vodních zdrojů a jejich uplatnění ve smyslu vodního zákona a související legislativy
Eva Lukášová -
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
Petra VAROUSOVÁ -
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
Barbora ŠEBKOVÁ -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Produkce a využití masa zvěře farmově chované a lovené
Šimon Košárek -
Vliv kobaltu na růst a celkový obsah vitaminu B12 sinice Arthospira maxima a konsorcia s mikrořasou
Marek Straka -
Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
Monika Šrubařová -
Zdravotní nezávadnost a jakost masa lovné zvěře
Marie Horáková
Název
Vložil
Vloženo
Práva