Návrh a ověření metodických listů do výuky předmětu Stolničení – Bc. Petra Hamáčková
Bc. Petra Hamáčková
Diplomová práce
Návrh a ověření metodických listů do výuky předmětu Stolničení
Design and verification of methodological sheets for the subject of table setting
Anotace:
Cílem mé diplomové práce „Návrh a ověření metodických listů do výuky předmětu Stolničení“ je vypracování kvalitních metodických listů určených pro předmět Stolničení učebního oboru kuchař – číšník. Metodické listy jsou určeny pro žáky 3. ročníků k opakování před závěrečnými zkouškami tohoto učebního oboru. Zvolila jsem patnáct témat z předmětu Stolničení, které jsou pro žáky obtížné a u závěrečných …víceAbstract:
The aim of my thesis "Design and verification of methodological sheets for the teaching of table setting" is the elaboration of quality methodological sheets for the subject table setting subject cook – waiter. Methodology sheets are intended for third year students to repeat before the final examinations of this class. I chose fifteen topics from table setting which are difficult for the pupils and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/h8f8t/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2019
- Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Práce na příbuzné téma
-
Střední odborné školy a učební pomůcky – zaměření na obor kuchař
Alžběta Brokešová -
Využití interaktivní tabule v předmětu Technologie pro obor Kuchař
Martina Čermáková -
Podíl učitele praktického vyučování na zvyšování motivace a zájmu o obor
Ilona Drexlerová -
Komunikace s pasantem v restauračním zařízení
Blanka Proboštová -
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Daniel Kyzlink -
Aspekty přípravy závěrečné zkoušky Výpravčí
Jiří Sysel -
Metodická a odborná příprava závěrečné zkoušky - výpravčí
Jiří Sysel -
Metodická a odborná příprava závěrečné zkoušky pro obor vzdělání prodavač-ka smíšeného zboží
Zdeňka Procházková