Lenka RAKOUŠOVÁ

Bachelor's thesis

Nové cukrářské technologie a jejich aplikace ve vybraných oborech

New pastry technologies and their applications in chosen subjects
Anotácia:
Tato bakalářská práce pojednává o nových cukrářských technologiích a jejich aplikaci do učebního oboru cukrář-výroba. V úvodu je zdůvodněn výběr tématu této bakalářské práce. V teoretické části práce je popsána historie školy, cukrářské výroby, nových technologií používaných v oboru cukrář a definovány pojmy souvisejícími se školní didaktikou. Praktická část práce obsahuje výzkum, který byl proveden …viac
Abstract:
The thesis considers about the new pastry technologies and their applications in specialization pastry-cook ? production. The choice of the topic of this thesis is justified in introduction. In the theoretical part is dealed the history of school, confectionery production, new technologies which are used in specialization pastry-cook ? production and concepts related to school didactics. The practical …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2010
Zverejniť od: 9. 4. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 5. 2010
  • Vedúci: PaedDr. Hana Vaňková, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

RAKOUŠOVÁ, Lenka. Nové cukrářské technologie a jejich aplikace ve vybraných oborech. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 09. 04. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 9. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta