Stravování v malých regionálních nemocnicích – Bc. Nikola Šnajdrová
Bc. Nikola Šnajdrová
Bachelor's thesis
Stravování v malých regionálních nemocnicích
Catering in small regional hospitals
Anotácia:
Bakalářská práce pojednává o stravování v malých regionálních nemocnicích. V teoretické části jsou rozebrány formy stravování, základní složky stravy, dietní systém, který hraje velkou roli ve stravování, alternativní způsob stravování, poruchy výživy. Cílem je zjistit spokojenost pacientů, kvalitu jídel a rozsah nabídky jídel v obou nemocnicích. V analytické části se zaměřím na Masarykovu nemocnici …viacAbstract:
The Bachelor´s work discusses about catering in smal regional hospitals. The forms of catering, basic ingredients of food, diet system (which has an important role in the catering), alternative way of catering, nutritional disorders and hygiene are being analyzed in the theoretical part. The aim is to find out satisfaction of patients, food quality and range of meal offers in both hospitals. I will …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/oi7or/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 1. 2020
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Josef Pátek
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠNAJDROVÁ, Nikola. \textit{Stravování v malých regionálních nemocnicích}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/210ocw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Suggestion and evaluation of the investment project for the chosen company with a focus on an alternative way of financing sources
Timur Elyas -
Crowdfunding as an alternative way of raising funds for NGOs
Lucia Makýšová -
Customer Prefferences Towards Online Food Delivery Services
Olesia Hlushchenko -
Výživové zvyklosti, sebepojetí a poruchy příjmu potravy u aktivně sportujících dívek
Aneta BZONKOVÁ -
Analýza nutričních postupů u pacientů s poruchami příjmu potravy, hospitalizovaných na dětských psychiatrických odděleních
Bára DANIELOVÁ -
Kvalita života, sociální opora a partnerská spokojenost u pacientů s duševním onemocněním.
Nikola Fongwa -
Životní spokojenost a sebestigmatizace u duševně nemocných během pandemie COVID-19
Michaela Šrubařová -
Stravování ve vybraných nemocnicích ve Středočeském kraji
Nikola Lerchová