Bc. Nikola Šnajdrová

Bakalářská práce

Stravování v malých regionálních nemocnicích

Catering in small regional hospitals
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o stravování v malých regionálních nemocnicích. V teoretické části jsou rozebrány formy stravování, základní složky stravy, dietní systém, který hraje velkou roli ve stravování, alternativní způsob stravování, poruchy výživy. Cílem je zjistit spokojenost pacientů, kvalitu jídel a rozsah nabídky jídel v obou nemocnicích. V analytické části se zaměřím na Masarykovu nemocnici …více
Abstract:
The Bachelor´s work discusses about catering in smal regional hospitals. The forms of catering, basic ingredients of food, diet system (which has an important role in the catering), alternative way of catering, nutritional disorders and hygiene are being analyzed in the theoretical part. The aim is to find out satisfaction of patients, food quality and range of meal offers in both hospitals. I will …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/oi7or/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 1. 2020
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Josef Pátek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze