Bc. Lukáš Denk

Diplomová práce

Problematika řízení kvality služeb v gastronomii

The issue of service quality management in gastronomy
Anotace:
Téma mé diplomové práce je „Problematika řízení kvality služeb v gastronomii“. Obor gastronomie mě vždy zajímal, a proto jsem si jej vybral i jako svůj obor pracovní. Pro svou diplomovou práci jsem si zvolil popis kvality řízení gastronomie. K mé volbě tématu pomohla skutečnost, že v současné době pracuji v lázeňském hotelu ve Františkových Lázních. Celý gastronomický proces je nesmírně složitým mechanismem …více
Abstract:
For my master thesis I chose the description of quality control in gastronomy. To my choice of topic benefited from the fact that I currently work in a spa hotel in Františkovy Lázně. Gastronomic entire process is extremely complicated mechanism, which consists of several basic blocks. The first is an offer and its possibilities - is affected by sources (suppliers, staff, location, technical and technological …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství