Problematika řízení kvality služeb v gastronomii – Bc. Lukáš Denk
Bc. Lukáš Denk
Diplomová práce
Problematika řízení kvality služeb v gastronomii
The issue of service quality management in gastronomy
Anotace:
Téma mé diplomové práce je „Problematika řízení kvality služeb v gastronomii“. Obor gastronomie mě vždy zajímal, a proto jsem si jej vybral i jako svůj obor pracovní. Pro svou diplomovou práci jsem si zvolil popis kvality řízení gastronomie. K mé volbě tématu pomohla skutečnost, že v současné době pracuji v lázeňském hotelu ve Františkových Lázních. Celý gastronomický proces je nesmírně složitým mechanismem …víceAbstract:
For my master thesis I chose the description of quality control in gastronomy. To my choice of topic benefited from the fact that I currently work in a spa hotel in Františkovy Lázně. Gastronomic entire process is extremely complicated mechanism, which consists of several basic blocks. The first is an offer and its possibilities - is affected by sources (suppliers, staff, location, technical and technological …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11282/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DENK, Lukáš. \textit{Problematika řízení kvality služeb v gastronomii}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/21mtfh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Provozování gastronomických služeb v lázních
Lukáš Denk -
Stravovací úsek lázeňského domu LD Palace ve Františkových Lázních
Jindřich Eisenreich -
Návrh strategie pro získávání korporátních klientů pro vybraný hotel
Kateřina Volšičková -
Private businessman in the hotel industry
Jana Havlíková -
Pracovní výkon a jeho normování
Jana Hasalová -
Normování spotřeby práce ve firmě
Jana Kurdiovská -
Návrh a zhodnocení nového systému normování ve vybrané společnosti
Michal Janda -
Metody normovaní práce jako podklad pro řízení výrobních procesů
Monika Vávrová