Trendy v hotelnictví pro rok 2016 – Iuliia Ismagilova
Iuliia Ismagilova
Bakalářská práce
Trendy v hotelnictví pro rok 2016
Hotel trends for 2016
Anotace:
Tématem bakalářské práce jsou „Trendy v hotelnictví pro rok 2016.“ Hlavním cílem práce je analyzovat současné požadavky na zdravé a nějak specifické stravování na straně poptávky ve vybrané destinaci, kterou je Praha. Dílčím cílem je zjistit, jakou lze identifikovat reakci na požadavky na zdravé a nějak specifické stravování na straně nabídky hotelů v Praze. Text je členěn na teoretickou a praktickou …víceAbstract:
The topic of the thesis is "Trends in the hotel industry for the year 2016." The main objective is to analyze the current requirements for healthy eating and something specific on the demandside in the selected destination, which is Prague. The part ialaimis to find out what can be identified response to the requirement so healthy eating and some how specific supply-side hotels in Prague. The text …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15529/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Eliška Smotlachová
- Oponent: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ISMAGILOVA, Iuliia. \textit{Trendy v hotelnictví pro rok 2016}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/234bth/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti využití raw stravy v gastronomii
Magdaléna Zvonková -
Trendy hotelnictví v roce 2018
Anna Smrkovská -
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Elizaveta Kireeva -
Trendy ve školním stravování
Veronika Fraňková -
SOUČASNÉ VÝŽIVOVÉ TRENDY VE VZTAHU K PŘEDCHÁZENÍ CIVILIZAČNÍM CHOROBÁM
Lucie Mikulčíková -
Nowcasting stavebních povolení s Google Trends ve vybraných evropských zemích
Petr Jordanov -
The fundamental analysis of the Software industry: current trends and future expectations
Rania Yousry Salah Saadeldin -
Talent management trends in 2020 and beyond
Jakub Toman