Iuliia Ismagilova

Bakalářská práce

Trendy v hotelnictví pro rok 2016

Hotel trends for 2016
Anotace:
Tématem bakalářské práce jsou „Trendy v hotelnictví pro rok 2016.“ Hlavním cílem práce je analyzovat současné požadavky na zdravé a nějak specifické stravování na straně poptávky ve vybrané destinaci, kterou je Praha. Dílčím cílem je zjistit, jakou lze identifikovat reakci na požadavky na zdravé a nějak specifické stravování na straně nabídky hotelů v Praze. Text je členěn na teoretickou a praktickou …více
Abstract:
The topic of the thesis is "Trends in the hotel industry for the year 2016." The main objective is to analyze the current requirements for healthy eating and something specific on the demandside in the selected destination, which is Prague. The part ialaimis to find out what can be identified response to the requirement so healthy eating and some how specific supply-side hotels in Prague. The text …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Eliška Smotlachová
  • Oponent: PhDr. Jan Máče, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví