Stravování dětí a mládeže v zařízení školního stravování a v rodině – Bc. Tomáš Mitlehner
Bc. Tomáš Mitlehner
Diplomová práce
Stravování dětí a mládeže v zařízení školního stravování a v rodině
Catering for children and youth in school canteen and family
Anotace:
Diplomová práce s názvem „Stravování dětí a mládeže v zařízení školního stravování a v rodině“ je vyhotovena pomocí publikované vědecké literatury a to české i zahraniční, zároveň i s pomocí internetových zdrojů. Záměrem práce je analýza stravování dětí základních a středních škol v domácím a školním prostředí, jestli jejich současné stravovací návyky splňují nutriční příjmy a potřeby pro správné fungování …víceAbstract:
Diploma thesis which is called Catering for children and youth in school canteen and family, is made by using the published scientific literature and to Czech and foreign, while also using Internet resources. The intention of this thesis is the analysis of the catering of children at primary and secondary schools, in the home and school environment, whether their current eating habits comply nutrient …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MITLEHNER, Tomáš. \textit{Stravování dětí a mládeže v zařízení školního stravování a v rodině}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/24o68d/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a bezpečnost jedlého hmyzu
Petra Škvorová -
Kvalita stravování dětí a mladistvých ve speciálních školských zařízeních
Iva Mikulášková -
Standardy kvality stravování osob ve výkonu trestu odnětí svobody
Andrea Černíková -
Raw Food
Veronika Zahradník Ďurišová -
Insects as Food
Julie Posseltová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
Anežka Skarková -
Food environment v Brně
Kateřina Lacinová
Název
Vložil
Vloženo
Práva