Stravování dětí a mládeže v zařízení školního stravování a v rodině – Bc. Tomáš Mitlehner
Bc. Tomáš Mitlehner
Master's thesis
Stravování dětí a mládeže v zařízení školního stravování a v rodině
Catering for children and youth in school canteen and family
Anotácia:
Diplomová práce s názvem „Stravování dětí a mládeže v zařízení školního stravování a v rodině“ je vyhotovena pomocí publikované vědecké literatury a to české i zahraniční, zároveň i s pomocí internetových zdrojů. Záměrem práce je analýza stravování dětí základních a středních škol v domácím a školním prostředí, jestli jejich současné stravovací návyky splňují nutriční příjmy a potřeby pro správné fungování …viacAbstract:
Diploma thesis which is called Catering for children and youth in school canteen and family, is made by using the published scientific literature and to Czech and foreign, while also using Internet resources. The intention of this thesis is the analysis of the catering of children at primary and secondary schools, in the home and school environment, whether their current eating habits comply nutrient …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MITLEHNER, Tomáš. \textit{Stravování dětí a mládeže v zařízení školního stravování a v rodině}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/24o68d/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Rural Development and Agriculture / Development of Rural Areas
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita stravování dětí a mladistvých ve speciálních školských zařízeních
Iva Mikulášková -
Standardy kvality stravování osob ve výkonu trestu odnětí svobody
Andrea Černíková -
Raw Food
Veronika Zahradník Ďurišová -
Insects as Food
Julie Posseltová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
Anežka Skarková -
Food environment v Brně
Kateřina Lacinová -
Analysis of food insecurity in Mongolia
Tereza Jadrná
Názov
Vložil
Vložené
Práva