Václav Bureš

Bachelor's thesis

Teplotní závislost viskozity rostlinných olejů

Temperature dependence of vegetable oils' viscosity
Anotácia:
Velká část této bakalářské práce je zaměřena na tuky a oleje jako takové, jejich využití a vliv na lidský organismus a zdraví. Poté také na průmyslové získávání oleje, jeho konečnou úpravu před tím, než se plní do obalů a dostane se do obchodních sítí k prodeji konečnému spotřebiteli. Jsou zde tři druhy nejpoužívanějších rostlinných olejů a to řepkový, slunečnicový, olivový a pak i dva druhy méně tradičních …viac
Abstract:
A large part of this bachelor thesis is focused on fats and oils, their usage and ef-fect on human health and organism, as well as industrially oil extraction and its final treatment before filling the packages and distribution to the end consumer through business network. There are three kinds of the most used vegetable oils, namely rape-seed, sunflower and olive oil, and then two kinds of less traditional …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Vojtěch Kumbár, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

Práce na příbuzné téma