Bc. Anna Menšíková

Diplomová práce

Viskozita likérů

Viscosity of Liqueurs
Anotace:
Teoretická část této diplomové práce je zaměřena především na technologii výroby likérů, faktory mající vliv na konzistenční vlastnosti likérů a metody měření viskozity. V rámci vlastního experimentu byla sledována změna viskozity vybraných druhů likérů v průběhu dvou skladovacích pokusů. První skladovací pokus proběhl při 5 °C v době trvání tří měsíců. V rámci druhého skladovacího pokusu byly likéry …více
Abstract:
The theoretical part of the thesis is focused on production technology of liqueurs, factors which influence the consistency of liqueurs and methods of viscosity measurement. During the experiment was monitored the viscosity change of two chosen liqueurs during the stor-age. The first storage experiment took place for three months at 5 °C. The second experiment show us, how the liqueurs were stored …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2016
Zveřejnit od: 3. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. František Buňka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Menšíková, Anna. Viskozita likérů. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 3.5.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 3. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe