Využití zbytků z výroby tekutých ochucovadel ve výkrmu brojlerových kuřat – Bc. Martin Soudný
Bc. Martin Soudný
Diplomová práce
Využití zbytků z výroby tekutých ochucovadel ve výkrmu brojlerových kuřat
Using of the residues from liquid flavorings production in broiler chickens fattening
Anotace:
Vzhledem k neustále se zvyšující poptávce po drůbežím mase, se chovatelé snaží o co nejvyšší přírůstky kvalitní svaloviny. To vede k používání různých doplňků krmiva, mezi které lze zařadit huminové látky. Huminové látky se ve výkrmu brojlerových kuřat začaly uplatňovat z důvodu jejich příznivých účinků na růst svalové hmoty, imunitní systém a snadnější adaptabilitu organismu. První část literární …víceAbstract:
Due to the increasing demand for poultry meat, breeders try to achieve the highest possible gains of quality muscle. This leads to the use of various feed supplements, which may include humic substances. Humic substances began to be used in the fattening of broiler chickens due to their beneficial effects on muscle growth, immune system and easier adaptability of the body. The first part of the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Vladimír Plachý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SOUDNÝ, Martin. \textit{Využití zbytků z výroby tekutých ochucovadel ve výkrmu brojlerových kuřat}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/27w1v5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Výživa zvířat
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
Michaela Smolková -
Vliv krmení raného plůdku jesetera malého \kur{(Acipenser ruthenus)\kur{}} obohacenými naupliemi žábronožky (r. \kur{Artemia\kur{}}) na jeho růst a přežití
Jan VOLSKÝ -
In silico characterization of the plastid proteomes of \kur{Chromera Velia\kur{}} and \kur{Vitrella brassicaformis\kur{}}
Tereza FAITOVÁ -
Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
Adéla Žalková -
Prvky fantasy v románech V. E. Schwab \kur{Neviditelný život Addie LaRue}, \kur{Gallant} a \kur{Neobyčejní}
Karolína Mikulková -
Prvky fantasy v románech V. E. Schwab \kur{Neviditelný život Addie LaRue}, \kur{Gallant} a \kur{Neobyčejní}
Karolína Mikulková -
Ověření souvislosti genů \kur{enol-1} a \kur{astacinu} s evoluční adaptací na parazitismus u druhu \kur{Heterorhabditis bacteriophora}
Jan HARTMANN -
Vliv paralytického jedu lumčíka, \kur{Habrobracon hebetor}, na svalovou tkáň zavíječe, \kur{Ephestia kuehniella} a octomilky, \kur{Drosophila melanogaster}
Šárka PODLAHOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva