Kvalita a rozsah čerstvých ryb nabízených v supermarketech – Bc. Petra Levová
Bc. Petra Levová
Bakalářská práce
Kvalita a rozsah čerstvých ryb nabízených v supermarketech
The quality and range of fresh fish offered in supermarkets
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na kvalitu a rozsah čerstvých ryb v supermarketech ve Východních Čechách. Součástí práce je provedený výzkum ve vybraných supermarketech. Ze zjištěných poznatků lze říci, že čerstvých ryb je na trhu nedostatek a kvalita je ve většině případů přímo úměrná ceně.Abstract:
The bachelor thesis focuses on the quality and range of fresh fish in supermarkets in East Bohemia. Part of the work is the research done in selected supermarkets. From the findings we can say that there is not enough of fresh fish on the market and quality is in most cases directly proportional to the price.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/lobjx/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2019
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LEVOVÁ, Petra. \textit{Kvalita a rozsah čerstvých ryb nabízených v supermarketech}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/2aiwbc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Air Quality Assessment by Using Pine Needles and Moss
Mária Chropeňová