Ing. Zuzana Bartíková
Diplomová práce
Koncept Restaurant day
Concept Restaurant Day
Anotace:
Tato práce se zaměřuje na analýzu celosvětového gastronomického festivalu Restaurant Day, který lze chápat jako festival domácích pop-up restaurací. Jedná se o socio-kulturní festival, který si skrze jídlo klade za cíl vytvářet komunitu podobně smýšlejících lidí, oživit veřejný prostor a vytvářet prostor pro projevení kreativity obyvatel města, kde festival probíhá. Práce si klade za cíl popsat koncept …víceAbstract:
The presented thesis focuses on the analysis of the global food festival Restaurant Day, usually considered a festival of local pop-up restaurants. Restaurant Day is a socio-cultural festival which, through food, aims to create a community of like-minded people, revitalize public space and to encourage the creativity of local residents. The aim of this thesis is to describe the concept of Restaurant …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15046/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2016
- Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Restaurace zahraniční kuchyně v Praze
Matěj Vimr -
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant“
Lucie Kratochvílová -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
Lucie Kondelíková -
Kultura jako most mezi národy: Česko-německý festival V centru/Im Zentrum
Markéta Turková -
Hudební festival Znojmo v historickém kontextu hudební kultury města
Jarmila Ludvíková -
Kultura rozvíjející místní komunitu v malých obcích
David Karban -
Role food stylingu v současných stravovacích návycích
Kristýna Šteffelová -
Fenomén food bloggingu v českém prostředí
Kristýna Slezáková