Natálie Habartová

Bachelor's thesis

Zásobování stravovacího úseku v podniku Lázně Luhačovice a.s.

Supplying the catering section in the Lázně Luhačovice, Plc.
Abstract:
Tato práce se zabývá zásobováním gastronomických zařízení a dodavatelsko-odběratelskými vztahy, dávající si za cíl naleznout nejvhodnějšího dodavatele koloniálu Lázně Luhačovice. Práce je dělena do tří hlavních teoretických kapitol. První kapitola pojednává o stravovacích sužbách jako celku. Zahrnuje základní definici a rozdělení a typy stravovacích služeb. Druhá kapitola se zabývá potravinami a legislativou …more
Abstract:
This thesis deals with the supply to gastronomic facilities and with supplier-customer relationships, and is aimed at finding the most suitable supplier for the general store of Lázně Luhačovice. The thesis is divided into three main theoretical chapters. Chapter One deals with catering services as a whole. It includes the basic definition, and the classification and types of catering services. Chapter …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 9. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 5. 2021
  • Supervisor: Blanka Bejdáková
  • Reader: Kateřina Chaloupková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/82868