Natálie Habartová

Bakalářská práce

Zásobování stravovacího úseku v podniku Lázně Luhačovice a.s.

Supplying the catering section in the Lázně Luhačovice, Plc.
Anotace:
Tato práce se zabývá zásobováním gastronomických zařízení a dodavatelsko-odběratelskými vztahy, dávající si za cíl naleznout nejvhodnějšího dodavatele koloniálu Lázně Luhačovice. Práce je dělena do tří hlavních teoretických kapitol. První kapitola pojednává o stravovacích sužbách jako celku. Zahrnuje základní definici a rozdělení a typy stravovacích služeb. Druhá kapitola se zabývá potravinami a legislativou …více
Abstract:
This thesis deals with the supply to gastronomic facilities and with supplier-customer relationships, and is aimed at finding the most suitable supplier for the general store of Lázně Luhačovice. The thesis is divided into three main theoretical chapters. Chapter One deals with catering services as a whole. It includes the basic definition, and the classification and types of catering services. Chapter …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 9. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 5. 2021
  • Vedoucí: Blanka Bejdáková
  • Oponent: Kateřina Chaloupková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/82868