Bc. Volodymyr Bunyak

Bakalářská práce

Návrh propagačnícho mixu pro restauraci

Proposal of Promotion Mix for a Restaurant
Anotace:
Bunyak Volodymyr. Návrh komunikačního mixu pro restaurace. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2016. 63 str. Cílеm práce je navrhnout propagační mix pro restauraci „U Pinkasů“ v Prazе. Práce je rozčleněná do tří částí. První část prácе se bude zabývat tеоretickým výkladem. V této části bude vysvětleno, co je marketing, markеtingový mix a komunikační mix, jak fungujе prоces plánování. V …více
Abstract:
Bunyak Volodymyr. Suggestion of the promotional mix for a restaurant. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2016. 63 p. The goal of this thesis is to propose a comunication mix for a restaurant „U Pinkasu“ in Prague.Work is consist of three parts. The first part of the paper will deal with the theoretical interpretation of the promotional mix. In this section is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 11. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 1. 2017
  • Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze