Příjem bílkovin v jídelníčcích školních jídelen – Štěpánka KULICHOVÁ
Štěpánka KULICHOVÁ
Bakalářská práce
Příjem bílkovin v jídelníčcích školních jídelen
Protein intake in the menus of school canteens
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na příjem bílkovin v jídelníčcích školních jídelen. Prvním cílem mé bakalářské práce je zmapovat množství bílkovin v jídelníčcích školních jídelen. Druhým cílem je posoudit pozorováním dětí, kolik snědí bílkovinných potravin ve školní jídelně. Třetím cílem je porovnat jídelníčky tří vybraných školních jídelen. V teoretické části bakalářské práce se zaměřuji na základní …víceAbstract:
The bachelor thesis focuses on protein intake in the menus of school canteens. The first aim of my bachelor thesis is to map out the amount of protein in the menus of school canteens. The second objective is to assess by observing how many children eat the protein foods in the school canteens. A comparation of the menus of three selected school canteens was the third goal. In the theoretical part of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. MUDr. Miloš Velemínský, CSc., dr. h. c.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KULICHOVÁ, Štěpánka. Příjem bílkovin v jídelníčcích školních jídelen. Č. Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
-
Příjem soli u dětí staršího školního věku
Aneta HEMBEROVÁ -
SPOTŘEBNÍ KOŠ ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ BOSONOŽSKÁ
Jana Ráčková -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
SPOTŘEBNÍ KOŠ VE VÝŽIVĚ DĚTÍ A STRAVOVÁNÍ DĚTÍ ŠKOLNÍHO VĚKU
Nikola Číková -
Zastoupení zdrojů omega-3 mastných kyselin v koncepci jídelníčku školní jídelny a návrh možností zlepšení ukazatelů spotřebního koše
Jan ČANDA -
Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina)
Josef NAVRÁTIL -
Stravování žáků 2. stupně v rámci školy a školní jídelny
Hana Dupalová -
Využití zeleniny ve výživě se zaměřením na školní jídelny
Kryštof ILLE
Název
Vložil
Vloženo
Práva