Jana MATĚJKOVÁ

Bachelor's thesis

Gastronomie jako prvek rozvoje cestovního ruchu v destinaci Šumava

Gastronomy as an element of turism development in the Šumava destination
Anotácia:
Předložená práce je zaměřena na gastronomii v cestovním ruchu v destinaci Šumava. Cílem práce je charakterizovat destinaci Šumava, analyzovat cestovní chování obyvatel České republiky a následně navrhnout subjekty působící v regionu Šumava pro vytvoření gastronomické stezky. V rámci uvedeného cíle jsou dále navrhnuta doporučení vedoucí ke zlepšení činnosti subjektů. První část práce se zabývá teoretickým …viac
Abstract:
The submitted work is focused on Tourism and gastronomy in the Šumava destination. The aim of this thesis is to characterize the Šumava destination, to analyse the travel behaviour of the inhabitants of the Czech Republic and then to design entities operating in the Šumava region to create a gastronomic trail. Furthermore, recommendations for improving the activities of the entities are suggested under …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2019
Zverejniť od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Mgr. Hana Ovesleová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MATĚJKOVÁ, Jana. Gastronomie jako prvek rozvoje cestovního ruchu v destinaci Šumava. Plzeň, 2019. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/