Bc. Pavla Wochová

Master's thesis

Vybrané aspekty a rozdílnost preferencí při výběru pokrmů mezi skupinami zaměstnanců a klientů ve stravovacích službách

Selected aspects and differences of preferences in the choice of food between groups of employees and clients in catering services
Anotácia:
Cílem mojí práce bylo pomocí dotazníkového šetření pozorovat rozdílné aspekty a preference při výběrů pokrmů mezi skupinami strávníků z řad zaměstnanců a klientů Národního centra. V teoretické části jsem se zaměřila na historii výživy, hlavní složky výživy, výživová doporučení a aktuální legislativu. Praktickou část jsem uskutečnila formou dotazníkového šetření, kterým jsem oslovila zaměstnance Národního …viac
Abstract:
The aim of my thesis was to observe different aspects of food choices and food prefer-ences between groups of boarders from the ranks of employees and clients of the Na-tional Centre through a questionnaire survey. In the theoretical background I focused on the history of human nutrition, the main components of nutrition, dietary recom-mendations and current food legislation. I carried out the practical …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2022
  • Vedúci: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta