Vybrané aspekty a rozdílnost preferencí při výběru pokrmů mezi skupinami zaměstnanců a klientů ve stravovacích službách – Bc. Pavla Wochová
Bc. Pavla Wochová
Master's thesis
Vybrané aspekty a rozdílnost preferencí při výběru pokrmů mezi skupinami zaměstnanců a klientů ve stravovacích službách
Selected aspects and differences of preferences in the choice of food between groups of employees and clients in catering services
Anotácia:
Cílem mojí práce bylo pomocí dotazníkového šetření pozorovat rozdílné aspekty a preference při výběrů pokrmů mezi skupinami strávníků z řad zaměstnanců a klientů Národního centra. V teoretické části jsem se zaměřila na historii výživy, hlavní složky výživy, výživová doporučení a aktuální legislativu. Praktickou část jsem uskutečnila formou dotazníkového šetření, kterým jsem oslovila zaměstnance Národního …viacAbstract:
The aim of my thesis was to observe different aspects of food choices and food prefer-ences between groups of boarders from the ranks of employees and clients of the Na-tional Centre through a questionnaire survey. In the theoretical background I focused on the history of human nutrition, the main components of nutrition, dietary recom-mendations and current food legislation. I carried out the practical …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2022
- Vedúci: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Dvořák, Ing.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
WOCHOVÁ, Pavla. \textit{Vybrané aspekty a~rozdílnost preferencí při výběru pokrmů mezi skupinami zaměstnanců a~klientů ve stravovacích službách}. Online. Diplomová práca. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/2kvn0z/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / odbor:
Agricultural Specialization / General Agriculture
Práce na příbuzné téma
-
Food and its social context (case study of low and high income households in Kazakhstan)
Saule Turgambayeva -
Strava jako jeden z hlavních faktorů ovlivňujících zdraví dětí
Monika Zigová -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Domácí umělá výživa u malnutričních onkologických pacientů
Michaela Vajdová -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová -
Výživa pacientů v intenzivní péči
Andrea Ondrášková -
Optimální výživa s ohledem na různé skupiny obyvatelstva
Petr Janeček