Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin – David Hlava
David Hlava
Bachelor's thesis
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
Sous vide method as technology for dynamic food handling
Abstract:
Cílem této práce je shrnout problematiku kuchyňské technologie při použiti metody vaření ve vakuu oficiálně nazývané sous vide.Jako technologie pro dynamickou přípravu potravin. Teoretická část předkládá popis technického vybavení používaného při vaření ve vakuu v porovnání s vybavením a technologií používaných při klasických metodách vaření.V analytické části této bakalářské práce popíšeme vznik a …moreAbstract:
Aim of this thesis is to summarize issues of kitchen technologies used for dynamic food handling. Namely the method „sous vide”. This bachelor’s thesis in its theoretical part briefly describes technology and equipment used for sous vide cooking compared with technology and equipment used by classic methods of cooking. The analytic part of this thesis describes founding and history of sous vide method …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2014
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Věra Vyhnisová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
Veronika Prudilová -
Studie speciálního kolového vozidla s elektrickým pohonem
Martin CINGROŠ