Bc. Klára Čížková

Bachelor's thesis

Regionální potraviny v Libereckém kraji

Regional food in the Liberec region
Anotácia:
Tématem bakalářské práce jsou regionální potraviny pocházející z Libereckého kraje. Analyzovány jsou z různých pohledů, a to definice pojmu, pohledu legislativního, dále systémů značení kvality, významu a využitelnosti vč. distribučních kanálů. Rozebírány jsou též finanční a nefinanční podpory určené jejich výrobcům. Cílem je zjistit současný stav u nás a provedení srovnání v rámci Euroregionu Nisa …viac
Abstract:
The topic of this dissertation is regional food originating from the Liberec region. It is analysed from different viewpoints, namely definition of the term, legislation, further food quality systems, importance and usability incl. distribution channels. Financial and non-financial supports intended for their producers are examined too. The goal is to find out the today´s state in our country and to …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 11. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/ew35p/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2024
  • Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Anna Ulrichová, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management