Průzkum stravovacích návyků mladé populace v České republice – Bc. Jana BLAŠČÁKOVÁ
Bc. Jana BLAŠČÁKOVÁ
Bakalářská práce
Průzkum stravovacích návyků mladé populace v České republice
Research of boarding habits of young population in the Czech Republic
Anotace:
Práce byla zaměřena na stravovací návyky mladých lidí ve věku od 15 do 30 let. Cílem práce bylo provést dotazníkový průzkum za účelem zjištění stravovacích návyků mladé populace. Na základě zjištěných dat byly srovnány stravovací návyky osob studujících SOU, SŠ, VŠ a pracujících. Z průzkumu vyplynulo, že se některé skupiny respondentů stravují lépe než jiné, a však tato výživa zdaleka neodpovídá současným …víceAbstract:
The thesis was focused on nutrition habits of young people at the age from 15 to 30. The aim of the work was to make a questionnaire survey in order to find boarding habits of young population out. Gained information about boarding habits of students studying high school (SOU, SŠ) or university (VŠ) and workers were confronted on the base of the discovered data. The results of the questionnaire survey …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zveřejnit od: 31. 5. 2006
Identifikátor:
2261
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 6. 2006
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BLAŠČÁKOVÁ, Jana. Průzkum stravovacích návyků mladé populace v České republice. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Jak známe a rozumíme výživovým doporučením
Iveta Strašáková -
Porce vs. výživové doporučené dávky u dětí do 18 let
Martin Krobot -
Finanční náklady plnění výživových doporučených dávek u dospělé populace
Vít Kříčka -
Vliv vybraných skupin potravin na vznik zubního kazu
Hana Kvardová -
Vliv země původu na vnímání kvality potravin spotřebitelem se zaměřením na česko - polské vztahy
Eva Brabcová -
Vliv trendů ve stravování na spotřební chování ve vztahu k potravinám
Simon Peterka -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě potravin s ohledem na alternativní výživové směry
Kamila Mrkusová -
Analýza nákupního chování zákazníka při nakupování potravin na internetu.
Karolína Česenková