Bc. Miroslav Špalek

Master's thesis

Systém řízení kvality produktů v potravinářském podniku

Product Quality Management System in a Food Processing Company
Abstract:
Tato diplomová práce je zaměřena na řízení systému kvality potravin. Autor popisuje aktuálně platné kvalitativní normy, které se velkou měrou podílejí na zajištění vysoké kvality a bezpečnosti potravin. Detailní zpracování problematiky norem bylo doplněno o aktuální zjištění z provedené empirické sondy. Cílem této práce je navrhnout nové možnosti řízení kvality potravin s ohledem na jejich bezpečnost …more
Abstract:
The thesis is focused on the system of food quality management. The author describes the currently applicable qualitative standards that contribute to a great extent to ensuring high quality and safety of food. The detailed analysis of these standards was complemented by recent findings from the conducted empirical probe. The aim of this thesis is to propose new alternatives of food quality management …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 15. 6. 2016
  • Supervisor: doc. Ing. Endre Tóth, DrSc.
  • Reader: Ing. Ludvík Filip

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola finanční a správní