Bc. Monika Crhová
Master's thesis
Obliba a dostupnost lokálních potravin
Popularity and availability of local food
Abstract:
Práce se zabývá definicí pojmu lokální potraviny, jejich oblibou a také jejich výhodami a nevýhodami. V kapitole o dostupnosti jsou představeny různé možnosti nákupu těchto potravin, popsány jsou také značky na potravinách. Praktická část zkoumá, jak jsou lokální potraviny chápány, zda je respondenti nakupují a jaké jsou podrobnosti nákupu. Ověřovány jsou znalosti značek na potravinách a alternativ …moreAbstract:
The thesis deals with the definition of the term local food, its popularity, advantages and disadvantages. The chapter about availability of local food describes various possibilities of purchase and also special labels on food. The practical part examines respondents´ attitudes to local food, whether they buy it and why. The knowledge of special labels and shopping alternatives of local food is verified …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2016
Identifier:
https://is.muni.cz/th/eeepb/
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2016
- Supervisor: Mgr. Zdeňka Daňková
- Reader: MVDr. Halina Matějová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineMaster programme / field:
Specializations in Health Science / Dietitian
Theses on a related topic
-
Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj
Denisa Vejrychová -
Regionální jídla a reigonální potraviny v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu
Yveta Karlová -
Značka Regionální potravina a její význam pro regionální rozvoj
Aneta Szulló -
Regionální potraviny v gastronomických zařízeních
Jan Pavlík -
Značka kvality Regionální potravina jako nástroj podpory lokální produkce
Klára Kubíková -
Lokální potraviny v Kraji Vysočina
Dominika Veletová -
Místní potraviny a gastronomické tradice jako nástroj podpory regionální ekonomiky
Anna Bláhová -
Bezlepkové potraviny jako součást alternativních směrů výživy
Petra Marášková