Obliba a dostupnost lokálních potravin – Bc. Monika Crhová
Bc. Monika Crhová
Master's thesis
Obliba a dostupnost lokálních potravin
Popularity and availability of local food
Anotácia:
Práce se zabývá definicí pojmu lokální potraviny, jejich oblibou a také jejich výhodami a nevýhodami. V kapitole o dostupnosti jsou představeny různé možnosti nákupu těchto potravin, popsány jsou také značky na potravinách. Praktická část zkoumá, jak jsou lokální potraviny chápány, zda je respondenti nakupují a jaké jsou podrobnosti nákupu. Ověřovány jsou znalosti značek na potravinách a alternativ …viacAbstract:
The thesis deals with the definition of the term local food, its popularity, advantages and disadvantages. The chapter about availability of local food describes various possibilities of purchase and also special labels on food. The practical part examines respondents´ attitudes to local food, whether they buy it and why. The knowledge of special labels and shopping alternatives of local food is verified …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2016
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/eeepb/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2016
- Vedúci: Mgr. Zdeňka Daňková
- Oponent: MVDr. Halina Matějová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineMaster programme / odbor:
Specializations in Health Science / Dietitian
Práce na příbuzné téma
-
Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj
Denisa Vejrychová -
Regionální jídla a reigonální potraviny v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu
Yveta Karlová -
Značka Regionální potravina a její význam pro regionální rozvoj
Aneta Szulló -
Regionální potraviny v gastronomických zařízeních
Jan Pavlík -
Značka kvality Regionální potravina jako nástroj podpory lokální produkce
Klára Kubíková -
Lokální potraviny v Kraji Vysočina
Dominika Veletová -
Místní potraviny a gastronomické tradice jako nástroj podpory regionální ekonomiky
Anna Bláhová -
Bezlepkové potraviny jako součást alternativních směrů výživy
Petra Marášková