Bc. Monika Dvořáková

Diplomová práce

Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín

Physical chemical characterization of selected wine varieties
Anotace:
V této diplomové práci byla hodnocena fyzikálně chemická charakterizace tichých vín dle metod Mezinárodní organizace pro révu a víno (OIV). Bylo hodnoceno bílé víno odrůdy Chardonnay, růžové víno odrůdy Cabernet Sauvignon Rosé a červené víno odrůdy Merlot. Teoretická část popisuje charakteristiku daných odrůd vinné révy, oblasti pěstování, technologii výroby vína a fyzikálně - chemické vlastnosti. …více
Abstract:
This diploma thesis evaluated the physico-chemical characterization of soft wines accord-ing to the methods of the International Organization of Vine and Wine (OIV). White wine of the Chardonnay variety, rosé wine of the variety Cabernet Sauvignon Rosé and red wine of the Merlot variety were evaluated. The theoretical part describes the characteristics of the vine varieties, the growing area, the wine …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Dvořáková, Monika. Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín. Zlín, 2019. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe