Založení gastronomické provozovny jako součást řetězce – Jana Pilařová
Jana Pilařová
Diplomová práce
Založení gastronomické provozovny jako součást řetězce
Foundation of a restaurant as a part of business chain
Anotace:
V první kapitole teoretické části je popsán význam a obsah podnikatelského plánu, jsou zde vysvětleny jeho jednotlivé části. Druhá kapitola teoretické části se zaměřuje na nabídku piva jako atraktivitu cestovního ruchu, zde se práce věnuje historii a současnému stavu pivovarnictví v České republice, vývoji spotřeby piva na našem území, ale také vysvětlení piva jako motivu v cestovním ruchu. Poslední …víceAbstract:
In the first chapter of the theoretical part the importance and content of business plan are described, particular sections of the plan are interpreted here. The second chapter is dedicated to the supply of beer in the field of tourism; the thesis is focusing on the history and the present situation of brewery in the Czech Republic, also the development of beer consumption and beer as an incentive …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2010
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/26580
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2011
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Zdenka Petrů
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/26580
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Pracovní zkušenosti migrantů v hotelnictví a gastronomii
Arina Karmanova -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Faktory ovlivňující nákupní rozhodovací proces spotřebitele v gastronomii
Monika Čapková -
Podnikání v gastronomii formou franchisingu
Markéta Šimáčková -
Biopotraviny v cukrářství
Veronika Šlapáková -
Plánovací proces v konkrétním hotelu/hotelovém řetězci
Kateřina Bublová -
Postavení hotelových řetězců v českém hotelnictví
Anna Minder -
Konkurenceschopnost firmy v oblasti gastronomie
Anastasiia Sytnikova