Jana Pilařová

Diplomová práce

Založení gastronomické provozovny jako součást řetězce

Foundation of a restaurant as a part of business chain
Anotace:
V první kapitole teoretické části je popsán význam a obsah podnikatelského plánu, jsou zde vysvětleny jeho jednotlivé části. Druhá kapitola teoretické části se zaměřuje na nabídku piva jako atraktivitu cestovního ruchu, zde se práce věnuje historii a současnému stavu pivovarnictví v České republice, vývoji spotřeby piva na našem území, ale také vysvětlení piva jako motivu v cestovním ruchu. Poslední …více
Abstract:
In the first chapter of the theoretical part the importance and content of business plan are described, particular sections of the plan are interpreted here. The second chapter is dedicated to the supply of beer in the field of tourism; the thesis is focusing on the history and the present situation of brewery in the Czech Republic, also the development of beer consumption and beer as an incentive …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2011
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Zdenka Petrů

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/26580

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod