Neuromarketingová charakteristika cílové skupiny konzumentů biopotravin – Bc. Martina Poláková
Bc. Martina Poláková
Diplomová práce
Neuromarketingová charakteristika cílové skupiny konzumentů biopotravin
Neuromarketing characteristic target group of consumer bio groceries
Anotace:
Důležitost jídla, jako sociálního fenoménu, který výrazným způsobem utváří podobu lidské společnosti, nikdo nezpochybňuje. Netrpíme nedostatkem potravin spíše naopak. Podléháme v dnešní době trendu biopotravin? Jsou skutečně zdravější pro naše tělo, nebo je to jen marketingový trik? V práci se zabývám otázkou potravin z ekologického zemědělství a jejich charakteristikou. Při nakupování jsme přesvědčeni …víceAbstract:
There is no doubt that food as a social fenomen is important factor which form human kind.We have no lack of food, it is just opposite. Are we liable to trend called organic food? Are they really healthier for our body or it is just marketing trick? My thesis is angaged in organic food from eco-agricultural industry a it´s characteristics. We are convinced that we decide in rational way. We put in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2012
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/cc384/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2012
- Vedoucí: PhDr. Jaroslav Jančík
- Oponent: Mgr. Stanislava Borejová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketingová komunikace
Práce na příbuzné téma
-
Posouzení různých typů trvalých travních porostů pro použití v ekologickém zemědělství
Eliška Krajčová -
Využití pracovního koně v zemědělství: výhody a úskalí zemědělství s nízkou uhlíkovou stopou
Blanka Valášková Kuldová -
Antioxidační aktivita ovoce: ekologické vs. konvenční zemědělství
Kateřina Veselá -
Analýza stáda skotu mléčného užitkového typu v podmínkách ekologického zemědělství
David VACEK -
Změny v postavení agrárního sektoru v ČR se zaměřením na ekologické zemědělství
Kateřina Chomátová -
Srovnání kvality mléka v ekologickém a konvenčním zemědělství, zjištění možného vlivu výživy a prostředí na tyto hodnoty
Lenka Jungová -
Ekologické zemědělství na Svitavsku a jeho význam v regionu
Michaela Kotoučková -
Dotace pro ekologické zemědělství a agroturistiku
Eliška Červenková