Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin – Bc. Lucie Kroutilová
Bc. Lucie Kroutilová
Master's thesis
Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
Microorganisms in organic food and monitoring influences in the production of raw foods
Abstract:
Tato práce se zabývá výskytem mikroorganismů v biopotravinách a minimálně tepelně opracovaných potravinách. V teoretické části jsou popsány alternativní směry výživy se zaměřením na vitariánství a biopotraviny. Dále jsou popsány suroviny použité na výrobu sušenek a skupiny mikroorganismů, které byly v práci stanovovány. V experimentální části je popsána výroba jednotlivých variant "raw" sušenek a provedení …moreAbstract:
The thesis is focuses on the presence of microorganisms in organic food and in minimally heat-processed food. In theoretical part there is a description of alternative ways of nutrition with focus on vitarianism and organic food consumption. Next part described raw materials used for cookies samples and after that there are described groups of microorganisms which were determinated in thesis. Experimental …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 5. 2017
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2017
- Supervisor: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KROUTILOVÁ, Lucie. \textit{Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě ''raw'' potravin}. Online. Master's thesis. Pardubice: University of Pardubice, Faculty of Chemical Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/3gv3fu/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Kroutilová, Lucie. Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin. Pardubice, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs