Bc. Lucie Kroutilová

Master's thesis

Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin

Microorganisms in organic food and monitoring influences in the production of raw foods
Abstract:
Tato práce se zabývá výskytem mikroorganismů v biopotravinách a minimálně tepelně opracovaných potravinách. V teoretické části jsou popsány alternativní směry výživy se zaměřením na vitariánství a biopotraviny. Dále jsou popsány suroviny použité na výrobu sušenek a skupiny mikroorganismů, které byly v práci stanovovány. V experimentální části je popsána výroba jednotlivých variant "raw" sušenek a provedení …more
Abstract:
The thesis is focuses on the presence of microorganisms in organic food and in minimally heat-processed food. In theoretical part there is a description of alternative ways of nutrition with focus on vitarianism and organic food consumption. Next part described raw materials used for cookies samples and after that there are described groups of microorganisms which were determinated in thesis. Experimental …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 5. 2017

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2017
  • Supervisor: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Kroutilová, Lucie. Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin. Pardubice, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Master programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs