Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu – Bc. Alena Cizner, DiS.
Bc. Alena Cizner, DiS.
Master's thesis
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
Creating of suitable model to estination sensoric quality of honey
Abstract:
Senzorická analýza se stala součástí kvalitativního hodnocení mnoha produktů. Senzo-rická analýza medu jakožto samostatné komodity není výjimkou. Její rozšíření je řídké, zato v celosvětovém měřítku. Požadavek senzorických charakteristik se může v jednot-livých zemích lišit a v souladu s tím se také modifikuje v jednotlivých zemích. Celosvě-tově je senzorická analýza medu zaměřena na uniflorální medy …moreAbstract:
Sensory analysis has become a part of a qualitative evaluation of many products. Sen-sory analysis of honey is not an exception. Its expansion is tenuous, but global. The requirement of sensory characteristics may vary from country to country and in ac-cordance with that the process also gets suitably modified in each country. Worldwide, sensory analysis of honey is focused on unifloral honeys. These …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 7. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dalibor Titěra, CSc.
- Reader: Jaroslav Havlík, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CIZNER, Alena. \textit{Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2020. Available from: https://theses.cz/id/3l76kj/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Farm Products Quality and Processing / Farm Products Quality and Processing
Theses on a related topic
-
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
Samuel Lazor -
Komparace metod senzorického hodnocení destilátů
Michal Šindelář -
Dvojí kvalita potravin
Milan Žižka -
Analýza kvality vybraných produktů ve výrobě potravin
Barbora Vahalová -
Analýza vlivu značek kvality potravin na chování spotřebitele
Barbora Janů -
Dvojí kvalita potravin na trzích EU
Josef KRATOCHVÍL -
Postavení privátních značek a vnímání kvality potravin v maloobchodním řetězci
Hana Talácková -
Kvalita potravin na českém trhu a její vnímání spotřebiteli
Jiří Nováček
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights