Nové trendy v dietológii-stravovanie podľa krvných skupín – Bc. Kamila Joóbová
Bc. Kamila Joóbová
Bakalářská práce
Nové trendy v dietológii-stravovanie podľa krvných skupín
New trends in dietology-focusing on diets based on blood type.
Abstract:
The aim of this dissertation is to critically evaluate eating principles based on blood types. Objectives were set to meet this aim. These include finding how many respondents are aware of their blood type and if they are, researching their lifestyle and eating habits. Dissertation is divided into three chapters. Chapter one is critically reviewing literature concerning history and development of blood …víceAbstract:
Témou bakalárskej práce je princíp stravovania ľudí podľa ich krvných skupín. Cieľom je zistiť aký počet osôb z opýtaných pozná svoju krvnú skupinu. V prípade, že svoju krvnú skupinu poznajú súvisí druhý cieľ, a to zistiť, či sa podvedome stravujú podľa teórie krvných skupín Práca je rozdelená do troch častí. Prvá časť je teoretická, v ktorej sú popísané základné pojmy celej práce, histórií a vývoji …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 6. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13223/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2015
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JOÓBOVÁ, Kamila. \textit{Nové trendy v dietológii-stravovanie podľa krvných skupín}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/3o8opo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Business plan for food delivery and diet
Damir Tsoy -
Orientalismy v románu Nečista krv a jejich reflexe v českém a polském překladu
Sylvie Kozielová -
Krví přenosná onemocnění a jejich prevence v práci zdravotnického záchranáře
Veronika Vrzalová -
Vliv impregnace dřeva hovězí krví na jeho odolnost vůči dřevokazným houbám
Hana Remešová -
Dodržování zásad bariérové ošetřovatelské péče jako prevence infekčních onemocnění přenosných krví na vybraných odděleních
Eliška CANDROVÁ -
Snášenlivost polymerních materiálů s krví
Lucie Zárubová