Látkové složení odrůd broskví v období dozrávání – Nikola Nekužová
Nikola Nekužová
Bakalářská práce
Látkové složení odrůd broskví v období dozrávání
Material composition of the varieties of peaches ripening period
Anotace:
Byly hodnoceny zralostní stupně u třech odrůd broskví. Vybrány byly odrůdy Royal glory, Redhaven a Flamingo. Plody, se odebíraly ve třech časových intervalech a to ve stupni nezralé, optimálně zralé a přezrálé v období od 10.7 do 1.9 2014 na pozemku Zahradnické fakulty v Lednici. Dozrávání plodů broskví probíhalo samovolně na stromě. U rostlinného materiálu byla stanovena hmotnost plodu, podíl pecky …víceAbstract:
They were evaluated for the degree of maturity of three varieties of peaches. They were select varieties of peach Royal glory, Redhaven, and Flamingo. Fruits were collected at three intervals and in an immature stage, perfectly ripe and overripe in the period from 10.7. to 1.9. 2014 in orchard Horticultural faculty, in Lednice. Ripening peaches on the tree took place spontaneously. At the plant material …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jan Goliáš, DrSc.
- Oponent: Tomáš Kiss, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva