Aneta Raušová
Bakalářská práce
Podnikatelský záměr oční ordinace
Business idea - oftalmological office
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá podnikatelským záměrem podniku, kterým je rozšíření firmy. Cílem práce je zjistit zda je podnikatelský záměr reálný, pomocí sestavení podnikatelského plánu na období 5 let. V teoretické části se zabývám popsáním sestavení podnikatelského plánu a v praktické části jsou jednotlivé části aplikovány na oční ordinaci.Abstract:
This thesis is concerned with the business idea which is the business expansion. The goal of thesis is to find out if this business idea is makeable using business plan for 5 years. I am describing the compilation of the business idea in the Theoretical part of this work and in the Practical part single parts of the Idea are applied on the Ophthalmological office.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 10. 2010
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/24219
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 1. 2011
- Vedoucí: Jaroslav Schönfeld
- Oponent: Luboš Smrčka
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/24219
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Business Plan – Dental ordination Angel Smile
Stanislava Kozlova -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva
Alexandra Mihálechová -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
Kristýna Roušarová -
Podnikatelský plán pro vybraný podnikatelský záměr
Marek GIBFRIED -
Podnikatelský plán a záměr mikropodniku s vlastní výrobou piva
Jan Hostinský -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva
Petr Puncmann -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva