Kvalita potravin z pohledu spotřebitele – Jan LEDVINKA
Jan LEDVINKA
Bakalářská práce
Kvalita potravin z pohledu spotřebitele
Foodstuff quality from the customer's point of view
Anotace:
Jak vyplývá z tématu mé práce, cílem bylo za pomoci dotazníkového šetření získat od respondentů informace o tom, jaký pohled mají na kvalitu potravin. Zajímalo mě např., zda při realizaci svých nákupů hledí na výživové složení výrobku, jestli znají pojem značka kvality, jak často potraviny nakupují nebo jestli museli při jejich nákupu řešit nějaký problém.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2015
Zveřejnit od: 24. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Ladislav Skořepa, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LEDVINKA, Jan. Kvalita potravin z pohledu spotřebitele. Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Hygienické aspekty nákupů potravin on-line
Iuliia Pavlovska -
Jaké faktory rozhodují o výběru potravin u spotřebitele v ČR
Marcela KLÍMKOVÁ -
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Karolína Spilková -
Právní záruky kvality potravin
Veronika Blokešová -
Kvalita potravin
Ondřej Vacula -
Nákup potravin v kontextu ochrany spotřebitele a spotřebitelských preferencí
Vendula ŠEDIVKOVÁ -
Zdravotní rizika z prošlých potravin a postoj českých spotřebitelů k plýtvání potravinami
Lenka ŠMÍDOVÁ -
Kvalita potravin
Ondřej Vacula
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 3uvada 3uvada/2
20. 5. 2015