Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích – Michaela Vaňková
Michaela Vaňková
Bachelor's thesis
Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
Analysis of the incidence of the most common foods in Czech restaurants
Abstract:
Tato bakalářská práce se věnuje analýze výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích. Analýza je zúžena pouze na restaurace, kde si lidé nepotrpí na předkrmy a dezerty. Jsou zde zanesena pouze jídla, která si člověk běžně objedná k obědu či večeři. Cílem této práce je zjistit, jaká potravina se v českých restauracích nejčastěji nabízí. Dále se v předložené prací snažím získat informace o tom …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with the analysis of the most frequent foodstuffs in Czech restaurants. The analysis is narrowed down to the restaurants, where people are not fond of appetisers and desserts. Therefore, the analysis only covers dishes a person ordinarily orders for lunch or dinner. The aim of this work is to find out what food Czech restaurants most frequently offer. Additionally, I am trying …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/jmuml/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Reader: Dr. Ing. Sylva Skupinová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.
Adriána Dorková -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Koncept Restaurant day
Zuzana Bartíková -
Analysis of the Customers' Satisfaction in the Restaurant Planet Sushi
Andrea Vilímová -
Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague
Maryna Skrypnichenko -
Business Plan of Fast Food Restaurant SushiGO
Duong Hung Le Van -
\^{E}tre client français dans un restaurant tch\`{e}que
Veronika RŮŽIČKOVÁ -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková