Michaela Vaňková

Bachelor's thesis

Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích

Analysis of the incidence of the most common foods in Czech restaurants
Abstract:
Tato bakalářská práce se věnuje analýze výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích. Analýza je zúžena pouze na restaurace, kde si lidé nepotrpí na předkrmy a dezerty. Jsou zde zanesena pouze jídla, která si člověk běžně objedná k obědu či večeři. Cílem této práce je zjistit, jaká potravina se v českých restauracích nejčastěji nabízí. Dále se v předložené prací snažím získat informace o tom …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with the analysis of the most frequent foodstuffs in Czech restaurants. The analysis is narrowed down to the restaurants, where people are not fond of appetisers and desserts. Therefore, the analysis only covers dishes a person ordinarily orders for lunch or dinner. The aim of this work is to find out what food Czech restaurants most frequently offer. Additionally, I am trying …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 6. 2018
  • Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Reader: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)