Michaela Vaňková

Bakalářská práce

Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích

Analysis of the incidence of the most common foods in Czech restaurants
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje analýze výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích. Analýza je zúžena pouze na restaurace, kde si lidé nepotrpí na předkrmy a dezerty. Jsou zde zanesena pouze jídla, která si člověk běžně objedná k obědu či večeři. Cílem této práce je zjistit, jaká potravina se v českých restauracích nejčastěji nabízí. Dále se v předložené prací snažím získat informace o tom …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the analysis of the most frequent foodstuffs in Czech restaurants. The analysis is narrowed down to the restaurants, where people are not fond of appetisers and desserts. Therefore, the analysis only covers dishes a person ordinarily orders for lunch or dinner. The aim of this work is to find out what food Czech restaurants most frequently offer. Additionally, I am trying …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/jmuml/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví