Bc. Andrea Procházková

Bakalářská práce

Učební texty pro obor kuchař- číšník, předmět stolničení v moderní gastronomii,,Slavnostní hostiny"

Teaching Texts for the Branch of Study for Waiters, the Subject - Serving in Modern Gastronomy -,,Banquets"
Anotace:
Anotace Bakalářská práce „Učební texty pro obor kuchař - číšník, předmět stolničení v moderní gastronomii – Slavnostní hostiny“ je zaměřena na učební texty, pomocná skripta, pro obor číšník, ve kterých se věnuji moderní gastronomii v oblasti slavnostních hostin.Texty by měli sloužit nejen začínajícím učitelům daného oboru, ale i žákům zejména třetího ročníku k přípravě na závěrečné zkoušky.
Abstract:
Annotation The Diploma Thesis „Teaching Texts for the Branch of Study for Waiters, the Subject – Serving in Modern Gastronomy – „Banquets“ deals with teaching texts and helpful textbooks determined for the branch of study for waiters in which I have focussed on modern gastronomy in the field of banquets. The texts should be helpful sources not only for teachers–beginners in the particular field, but …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 5. 2009
  • Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Zdeňka Predajňová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta