Petra Puhlovská
Bachelor's thesis
Bezpečnost potravin
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje problematice bezpečnosti potravin v Evropské unii, detailněji pak v prostředí České republiky. Je zde představena základní legislativa, instituce, systém zajištění bezpečnosti potravin i systém varování. Zaobírá se analýzou dodržování pravidel bezpečnosti potravin v České republice na základě výročních zpráv Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Tato analýza se zabývá …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with the issue of food safety in the European Union, more precisely in the environment of the Czech Republic. It introduces basic legislation, institutions, a food safety system and a warning system. It deals with the analysis of compliance with food safety rules in the Czech Republic on the basis of annual reports of the Czech Agriculture and Food Inspection Authority. This …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Zdeněk Matěja, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Puhlovská, Petra. Bezpečnost potravin. Pardubice, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správníUniversity of Pardubice
Faculty of Economics and AdministrationBachelor programme / field:
Economics and Management / Security Management in Enterprises
Theses on a related topic
-
Peněžité sankce uložené Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí za správní delikty spáchané ze strany výrobců a dovozců tabákových výrobků od počátku pandemie COVID – 19
Martina Šetinová -
Marketingová a komunikační strategie Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Eva Clarkson -
Legislativa a způsobilosti pro zahájení podnikání v oboru vinohradnictví a vinařství
Vojtěch Salajka -
Dotace na udržování a obnovu kulturního dědictví venkova a venkovských prvků
Vojtěch Mráz -
Správní řízení v působnosti Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Jakub Kománek -
Česká republika jako aktér při podpoře agendy kvality potravin v EU
Kristýna Galejová -
Rozumíme označování potravin?
Mirjana Stanojković -
Zdanění nezdravých potravin
Klára Jahodová