Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu – Tereza Hujerová
Tereza Hujerová
Bakalářská práce
Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu
Supply and quality of gastronomic service in a big hotel
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je popsat gastronomickou nabídku a kvalitu poskytovaných služeb v hotelu Clarion Congress Hotel Prague. Vedlejším cílem je navrhnout zlepšení, která by vedla k vyšší úrovni poskytovaných služeb. V práci je použito dotazníkové šetření hotelu a forma Mystery shopping. Práce je zpracována do tří částí. V první části jsou vysvětleny základní pojmy, které se týkají hotelu …víceAbstract:
The main objective of this thesis is description of gastronomic offer and quality of services supplied in Clarion Congress Hotel Prague. The secondary objective is to suggest improvements that would lead to higher level of offered services. The methods used in this thesis are questionnaire survey and Mystery shopping. The thesis is divided into three parts. The first part contains explanations of basic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12119/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Pavla Burešová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HUJEROVÁ, Tereza. \textit{Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/48d5qp/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Marketing Communication in the Company Providing Gastronomic Services
Henry Zavaleta Moya -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Hrušková -
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
Valerie Benešová -
Gastronomické služby v lázních - trendy a specifika
Ida Mlčkovská -
Gastronomické služby v lázeňském městě
Martin Voldřich -
Spokojnosť s vybranými gastronomickými službami v Café Pasáž
Lucia Onderčová -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Slobodan Ubović