Martin SEDLÁK

Bakalářská práce

Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů

Innovation of teaching materials for the subject Technology of food preparation
Anotace:
Cílem práce je provedení pedagogického výzkumu výuky odborného předmětu v době on-line distanční formy výuky během pandemie koronaviru SARS-CoV-2. Mnou vytvořená prezentace v programu PowerPoint spolu s pracovními listy a závěrečným testem na téma "Ryby - sladkovodní a mořské" byly v rámci on-line výuky ověřeny v samotné praxi na dvou středních odborných školách. V rámci výzkumu bylo provedeno dotazníkové …více
Abstract:
The aim of the work is to perform pedagogical research of teaching a specialized subject during the online distance form of teaching during the pandemic of the coronavirus SARS-CoV-2. The PowerPoint presentation I created together with the worksheets and the final test on the topic "Fish - freshwater and marine" were verified in practice in the actual practice at two secondary vocational schools. As …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 7. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 8. 2021
  • Vedoucí: Mgr. Radim Štěpánek, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SEDLÁK, Martin. Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů. Ostrava, 2021. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta