Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů – Martin SEDLÁK
Martin SEDLÁK
Bakalářská práce
Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů
Innovation of teaching materials for the subject Technology of food preparation
Anotace:
Cílem práce je provedení pedagogického výzkumu výuky odborného předmětu v době on-line distanční formy výuky během pandemie koronaviru SARS-CoV-2. Mnou vytvořená prezentace v programu PowerPoint spolu s pracovními listy a závěrečným testem na téma "Ryby - sladkovodní a mořské" byly v rámci on-line výuky ověřeny v samotné praxi na dvou středních odborných školách. V rámci výzkumu bylo provedeno dotazníkové …víceAbstract:
The aim of the work is to perform pedagogical research of teaching a specialized subject during the online distance form of teaching during the pandemic of the coronavirus SARS-CoV-2. The PowerPoint presentation I created together with the worksheets and the final test on the topic "Fish - freshwater and marine" were verified in practice in the actual practice at two secondary vocational schools. As …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 7. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 8. 2021
- Vedoucí: Mgr. Radim Štěpánek, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SEDLÁK, Martin. Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů. Ostrava, 2021. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
Příprava učitele odborného výcviku kuchař - číšník na výuku předmětu Technologie přípravy pokrmu
Jana Pischová -
Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole
Martin STÝBLO -
Řešení problematiky obsahu výuky technologie přípravy pokrmů pro obor kuchař - číšník
Jana Pytelová -
Řešení problematiky výuky technologie přípravy pokrmů u slavnostních rautů
Lenka Doležalová -
Technologie přípravy pokrmů ve škole pro tělesně postižené žáky
Kamila Kroupová -
Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví
Miloš Komínek -
Výuka přípravy pokrmů a její technologie na Praktické škole
Kateřina Jirsová -
Tvorba a uplatnění ŠVP pro předmět Technologie přípravy pokrmů na hotelové škole v Brně
Miloš Komínek