Jan Šanda

Bakalářská práce

Komparace tradičních a novodobých pivních restaurací v Praze

Comparison of Traditional and Modern Beer Restaurants in Prague
Anotace:
ŠANDA, jan.Komparace tradičních a novodobých pivních restaurací v Praze.[Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2015. Celkový počet stra :54 Bakalářská práce se zabývá tématem komparace tradičních a novodobých pivních restaurací v Praze. Cílem práce je komplexní shrnutí dané problematiky, demonstrace vývoje gastronomie a pivovarnictví a posouzení vlivu moderních trendů na současný stav pivních …více
Abstract:
ŠANDA, Jan.Comparison of Traditional and Modern Beer Restaurants in Prague. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2014.Total number of pages :54 . The main topic of this Bachelor thesis is the comparison of traditional and modern beer restaurants in Prague. The aim of this thesis is a complex summary of this issue, development demonstration of gastronomy and brewing …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2015
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze