Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition – Elizaveta Kireeva
Elizaveta Kireeva
Bachelor's thesis
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Abstract:
Zdravá výživa je dnes nejen stále populárnějším trendem, ale zároveň i nutností. Nezdravé stravovací návyky způsobily rychlý vzestup počtu případů nadváhy i obezity v Evropě, a tyto jsou spojovány se zásadními zdravotními riziky, včetně srdečních onemocnění, hypertenze, cukrovky a několika typů rakoviny. Restaurační byznys může zásadně přispět ke zdravým návykům tím, že na sebe převezme vzdělávací …moreAbstract:
Healthy nutrition is not only a trend becoming today more and more popular, but a necessity. Unhealthy food habits have caused rapidly grawing overweight and obesity rates in Europe, associated with major health risks, including heart disease, hypertension, diabetes type 2 and several types of cancer. Restaurant industry can contribute greatly to healthy eating by taking educational function and offering …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/14691/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2016
- Supervisor: Ing. Jana Kalabisová, Ph.D.
- Reader: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in English)
Theses on a related topic
-
Marketing recommendations for Czech companies exporting healthy food products into a selected country of SEM
Eliška Škvařilová -
Podnikatelský plán fast - food zdravé výživy "NAPARU"
Stanislav Vorozheykin -
Marketingová komunikace na sociální síti Facebook v oblasti food marketingu zdravé výživy
Kateřina Měntielová -
Business plan - healthy food restaurant
Gasan Gasanov -
Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
Petra Janovská -
A Business Model for a Restaurant
Daniel Šťastný