Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition – Elizaveta Kireeva
Elizaveta Kireeva
Bachelor's thesis
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Anotácia:
Zdravá výživa je dnes nejen stále populárnějším trendem, ale zároveň i nutností. Nezdravé stravovací návyky způsobily rychlý vzestup počtu případů nadváhy i obezity v Evropě, a tyto jsou spojovány se zásadními zdravotními riziky, včetně srdečních onemocnění, hypertenze, cukrovky a několika typů rakoviny. Restaurační byznys může zásadně přispět ke zdravým návykům tím, že na sebe převezme vzdělávací …viacAbstract:
Healthy nutrition is not only a trend becoming today more and more popular, but a necessity. Unhealthy food habits have caused rapidly grawing overweight and obesity rates in Europe, associated with major health risks, including heart disease, hypertension, diabetes type 2 and several types of cancer. Restaurant industry can contribute greatly to healthy eating by taking educational function and offering …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14691/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2016
- Vedúci: Ing. Jana Kalabisová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KIREEVA, Elizaveta. \textit{Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/4fyizh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in English)
Práce na příbuzné téma
-
Marketing recommendations for Czech companies exporting healthy food products into a selected country of SEM
Eliška Škvařilová -
Podnikatelský plán fast - food zdravé výživy "NAPARU"
Stanislav Vorozheykin -
Marketingová komunikace na sociální síti Facebook v oblasti food marketingu zdravé výživy
Kateřina Měntielová -
Business plan - healthy food restaurant
Gasan Gasanov -
Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
Petra Janovská -
A Business Model for a Restaurant
Daniel Šťastný