Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky – Bc. Kateřina ČERNÁ
Bc. Kateřina ČERNÁ
Diplomová práce
Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
Assessment of the Systems for Traditional Dishes in the Czech Republic
Anotace:
Diplomová práce se zabývá zhodnocením systému propagace tradičních pokrmů a používání receptur tradičních pokrmů v restauracích České republiky. V teoretické části jsou popsány složky potravy a vývoj a kořeny stravování (gastronomie) od počátku lidstva do dnes. Praktická část obsahuje vyhodnocení sestaveného dotazníku, který zjišťuje konkrétní pou-žívání receptur tradičních pokrmů a zdrojů regionálních …víceAbstract:
The thesis deals with the assessment of the system for the promotion of traditional dishes and the use of traditional recipes in the restaurants in the Czech Republic. The theoretical section describes food ingredients and the evolution and the roots of alimentation (gastronomy) since the beginning of the humankind until the present. The practical section assesses the results of the survey looking …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ČERNÁ, Kateřina. Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova -
Tradiční česká gastronomie napříč časem
Martina Klouparová -
Gastronomie v Pardubickém kraji
Soňa Sedláčková -
Tradiční česká gastronomie v restauracích
Pavel Kaplan -
Řecká gastronomie
Lucie Lipusová -
Jazyk, historie a místní kultura jako hlavní prvky etnické identity Galicijců
Kristýna Kociánová -
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
Iveta MAŠKOVÁ -
Slow food a jeho perspektiva v ČR
Jakub Cimrman