Analýza regulace kouření v gastronomických zařízeních České republiky – Tereza Kamarýtová
Tereza Kamarýtová
Bachelor's thesis
Analýza regulace kouření v gastronomických zařízeních České republiky
Analysis of the regulation of smoking in gastronomic establishments
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá problematikou kouření v zařízeních společného stravování. Cílem práce je zjistit názor veřejnosti a provozovatelů gastronomických zařízení ohledně regulace kouření v těchto zařízeních. Teoretická část je zaměřena na problematiku kouření z obecného hlediska. Dále na legislativu upravující kouření, která je platná jak v evropských státech, tak v České republice. Závěr teoretické …viacAbstract:
The Bachelor's thesis deals with the issue of smoking in gastronomic establishments. The aim of this thesis is to discover opinions of general public and managers of gastronomic establishments concerning regulation of smoking in these establishments. The theoretical part is focused on the issue of smoking in general. Further it is focused on legislation regulating smoking, which is valid both in European …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2013
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/41264
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2014
- Vedúci: Lena Mlejnková
- Oponent: Martin Vaško
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/41264
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
Veronika Holecová -
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
Edita Pokorná -
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
Petra Neumanová -
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Inflace a její vliv na chování zákazníků ve vybraných gastronomických podnicích
Vendula Pernicová -
Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
Matúš Kučera -
Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
Jana Šílená -
Skladba gastronomického odpadu ve vybraných provozovnách Jihomoravského kraje
Eliška Vojáčková