Zdravé stravování v současné společnosti – Bc. Tereza Nedvědová
Bc. Tereza Nedvědová
Bakalářská práce
Zdravé stravování v současné společnosti
Healthy Dining in the Current Society
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku zdravé životosprávy a specifika stravování jedinců s různými dietami a potravinovými intolerancemi. Zdravé stravování v dnešním světě začíná růst na popularitě, avšak jen málokdo tuší, co se pod tímto pojmem skrývá. Cílem je identifikovat specifika ve stravování vybraných skupin osob se zaměřením na vybrané typy diet a intolerancí jedinců. Dotazník …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused on the issue of healthy lifestyle and specifics of eating of individuals with different diets and food intolerances. Healthy eating is starting to grow in popularity in today's world, but few people know what is hidden under this term. The aim is to identify the specifics in the diet of selected groups of people, focusing on selected types of diets and food intolerances …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 11. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/gzi5y/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2024
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NEDVĚDOVÁ, Tereza. \textit{Zdravé stravování v současné společnosti}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/4l940i/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Prevalence potravinové intolerance a alergie u dospělé populace ČR
Marta CHUDOBOVÁ TVRDÍKOVÁ -
Prevalence potravinové intolerance a alergie u dospělé populace
Leona CINEROVÁ -
Potravinové alergie a intolerance a jejich dopad na život člověka.
Vendula BÍLKOVÁ -
Intolerance laktosy a její vliv na lidské zdraví
Lada Stiborová -
Míra naděje, deprese, úzkosti a stresu u osob s potravinovou intolerancí
Kamila KUNICKÁ -
Potravinová intolerance se zaměřením na výrobky z mléka a sóji
Lucie Vyvážilová -
Výběr potravin a stravování osob s laktózovou intolerancí
Veronika Šorsáková -
An analysis of the differences between the advertisements of health and nutrition-related products addressed at adults and children
Lucie HALTOFOVÁ